Diensten

Luchtkanalen

Technisch reinigen en desinfecteren van luchtkanalen

Wilt u uw luchtehandelingssystemen laten reinigen? Dan bent u bij C&R Group aan het juiste adres. 

Luchtbehandelingssystemen met bijbehorende luchtkanalen komen in veel verschillende gebouwen voor. Onder andere in de industrie, zoals in fabrieken en werkplaatsen, maar ook in utiliteitsgebouwen zoals kantoren, scholen en ziekenhuizen. Ook steeds meer (particuliere) woningen en appartementengebouwen zijn voorzien van luchtbehandelingssystemen.

Waarom is het zo belangrijk om de luchtkanalen te reinigen?

De lucht wordt vanuit de luchtbehandelingskast verspreid via de luchtkanalen door het hele gebouw. Om het “Sick Building Syndrome” te voorkomen dienen de luchtbehandelingskasten en de luchtkanalen tijdig grondig gereinigd en gedesinfecteerd te worden. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een goed geventileerde werkruimte zorgt voor betere prestaties. Bezuinig dus niet op de reiniging van uw luchtkanalen en plan vandaag nog een afspraak!

Meer lezen

Luchtkanalen laten reinigen door C&R Group

Heeft uw pand luchtkanalen en wilt u deze laten reinigen? Het reinigen van de luchtkanalen kunt u het beste laten uitvoeren door een ervaren professional. C&R Group uit Wijk en Aalburg is dé expert die u zoekt! C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers.

Wij werken volgens de normen van onder andere NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Ons team bestaat uit mer dan 30 ervaren monteurs die tegen elke uitdaging zijn opgewassen. Onze monteurs en partnerbedrijf zijn verspreid over heel Nederland zodat wij u overal van dienst kunnen zijn en dat tegen scherpe tarieven. Voor elke reinigingsklus kunt u terecht bij C&R Group. Onze goed opgeleide en ervaren monteurs kunnen elke opdracht snel, veilig en vakkundig afhandelen.

Wij denken graag met u mee hoe wij de luchtkanalen in uw pand zo efficiënt mogelijk kunnen reinigen. Uw luchtkanalen reinigen doen wij op de juiste wijze.