luchtkanaalreinigingBent u op zoek naar een bedrijf dat luchtkanaalreiniging kan doen? Dan bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Het is belangrijk dat het luchtkanaal schoon is. Als het niet schoon is kan u ook niet spreken over een gezond luchtklimaat. Dit komt omdat er vuil in het luchtkanaalsysteem blijft zitten. Het is belangrijk om een periodieke schoonmaak afspraak te maken, zodat de vervuilde lucht niet terug geblazen wordt door het luchtkanaal.  Heeft u een luchtbehandelingssysteem en wilt u deze laten reinigen door ons? C&R Group is het adres voor uw luchtkanaalreiniging.

Direct een offerte ontvangen?

[wpforms id=”1327″]

Waarom een luchtkanaalreiniging zo belangrijk is

Wilt u dat een gezond luchtklimaat te garanderen is? Wacht dan niet te lang en benader ons. Wij zorgen ervoor dat er geen vuil in het luchtkanaal blijft zitten. Wordt de luchtkanaalreiniging te laat uitgevoerd? Dan kan het leiden tot  gezondheidsklachten bij uw werknemers of storingen van het luchtbehandelingssysteem. Renovatie is altijd kostbaarder dan een reiniging. Wij kunnen naast de luchtkanaalreiniging ook de renovatie voor u uitvoeren.

Een luchtkanaalreiniging laten uitvoeren

U wilt niet tegen problemen aanlopen, omdat uw luchtkanaal niet op tijd gereinigd is. C&R Group is een professioneel bedrijf dat zich volledig gespecialiseerd heeft op luchtkanaalreiniging. Door onze ervaring en expertise hoeven de systemen niet lang uit te staan, maar is de renovatie of reiniging snel en goed uitgevoerd. Tijdens de reinigingsbeurt van de luchtkanalen worden er op strategische plekken inspectieluiken aangebracht, zodat wij precies kunnen zien hoe de reiniging verloopt en waar het vuil zich bevindt. Zo kunnen wij in de gaten houden of het steeds dezelfde plekken aangaat, of dat de positie verandert. Dit laten wij ook elke keer zien in een uitgebreid rapport waar alle bevindingen in te lezen zijn. Wij maken gebruik van verschillende methodes om de reiniging zo goed mogelijk uit te voeren. Na het reinigen van een luchtkanaal wordt het luchtkanaal gedesinfecteerd, zodat alle losse delen van de reiniging meegenomen worden. Is het rapport niet helemaal duidelijk? Wacht niet langer en benader ons. Wij leggen onze bevindingen graag uit aan u, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Over C&R Group

Wilt u graag na de reiniging de luchtkanalen laten impregneren? Dat kan! Het grote voordeel van een luchtkanaal impregneren is dat de losse vezels van het isolatiemateriaal niet in het systeem of in de omgevingslucht terecht komen. Dit geeft het luchtkanaalsysteem een langere levensduur. Wilt u graag gebruikmaken van het impregneren? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden.