luchtkanaal reinigen

Als u op zoek bent naar een specialist waar u terecht kunt voor een luchtkanaal schoonmaken bent u bij Cleaning Renovatie in Wijk en Aalburg aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het onderzoeken en grondig reinigen van onder andere luchtkanalen. Hoewel wij gevestigd zijn in Wijk en Aalburg komen wij graag naar u toe in heel Nederland. Wij beschikken over een team van 30 specialisten die graag de handen uit de mouwen steken voor uw luchtkanaal. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat u tijdig en regelmatig de luchtkanalen van uw bedrijf laat controleren. Cleaning Renovatie voert professionele inspecties uit.  Hierdoor kunnen wij een duidelijke beeld krijgen van de problemen van uw luchtkanaal. Een luchtkanaal schoonmaken kan worden gedaan met een handmatige borstelmethode, een vacuüm borstelmethode, pneumatisch reinigen (met behulp van perslucht) en met een natte reiniging (water met reinigingsmiddel). Na afloop van ons onderzoek en de uitvoering van het reinigen van de luchtkanalen zorgen wij ook voor rapportages. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zien uw aanvraag voor een luchtkanaal schoonmaken graag tegemoet. Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u.

Ontvang direct uw offerte

[wpforms id=”1327″]

Luchtkanaal schoonmaken door C&R Group

Bent u op zoek naar een expert die een luchtkanaal schoonmaken kan? Is het tijd dat u de luchtkanalen van het luchtbehandelings- systeem laat onderzoeken op vuil, defecten of kuren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Wijk en Aalburg bij C&R Group. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij denken graag met u mee over het inplannen van een luchtkanaal schoonmaken. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ook een groot team van specialisten om ons heen verzameld waardoor wij groot genoeg zijn om al onze klanten te helpen en klein genoeg om korte lijnen te onderhouden en persoonlijk en professioneel te blijven. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over de verschillende technieken die wij beheersen om een luchtkanaal op professionele wijze schoon te maken? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Wij zien uw aanvraag voor luchtkanaal schoonmaken graag tegemoet.

Deskundige specialist in luchtkanaal schoonmaken

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij doen (technisch) reinigen, renovatie en meer. Luchtkanalen komen in veel verschillende gebouwen voor. Onder andere in de industrie, zoals in fabrieken en werkplaatsen, maar ook in utiliteitsgebouwen zoals kantoren, scholen en ziekenhuizen. Het is van groot belang dat er regelmatig wordt gekeken naar de functies van een luchtkanaal. Vertoont een luchtkanaal kuren, ruikt u vieze luchtjes of is het tijd voor een periodieke schoonmaak? De specialisten van C&R Group staan graag voor u klaar. C&R Group voert inspecties uit en, waar nodig, kunnen wij de kanalen reinigen via verschillende methodes: handmatige borstelmethode, vacuüm borstelmethode, pneumatisch reinigen (met behulp van perslucht) en door middel van natte reiniging (water met reinigingsmiddel). Wij hebben meer dan 30 ervaren monteurs in dienst die graag voor u aan de slag gaan. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP.

Afspraak maken voor luchtkanaal schoonmaken

Wilt u graag een afspraak maken voor een luchtkanaal schoonmaken van uw luchtbehandelingssysteem? U kunt te allen tijde vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast staan wij u graag telefonisch te woord en plannen wij direct een afspraak voor u in. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.