koelsysteem schoonmakenBent u op zoek naar een bedrijf voor koelsysteem schoonmaken? Dan bent u bij C&R Cleaning aan het juiste adres. Uw koelsysteem wordt niet alleen in de zomer gebruikt, maar het koelsysteem functioneert ook in de winter door de ruimte te verwarmen. Door deze dubbele functie gaat het vervuilingsproces extra snel. U moet uw koelsysteem vaak schoonmaken om de werking optimaal te houden. Wist u dat wij dit periodiek voor u kunnen controleren? U komt bij ons in het systeem en wij houden alles voor u bij. Als het weer tijd is voor onderhoud nemen wij contact met u op. Zo hoeft u ons alleen maar in te schakelen en de rest regelen wij voor u. Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in een koelsysteem schoonmaken? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar een mogelijke aanpak.

Direct een offerte ontvangen?

[wpforms id=”1327″]

Met regelmaat uw koelsysteem schoonmaken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een koelsysteem schoonmaken kan? Bent u op zoek naar een expert die graag aan de slag gaat om uw koelsysteem op professionele wijze schoon te maken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group. C&R Group is gevestigd in Wijk en Aalburg en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het schoonmaken en reinigen van onder andere koelsystemen. C&R Group is een modern bedrijf dat met de nieuwste technieken een koelsysteem schoonmaken kan. Wij beschikken over een team van specialisten die graag de handen ineen slaan voor uw wensen. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers in dienst. Onze monteurs en partnerbedrijven zitten tactisch verspreid over heel Nederland. Hierdoor kunnen wij tegen scherpe tarieven onze werkzaamheden aanbieden. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak met ons in voor koelsysteem schoonmaken op uw locatie.

Koelsysteem schoonmaken door C&R Group

Wij begrijpen als geen ander dat het erg belangrijk is dat de koelsystemen van uw bedrijf in orde zijn. Deze moeten altijd optimaal functioneren. Het is daarom erg belangrijk dat uw koelsysteem op de juiste wijze wordt onderzocht en schoongemaakt. Het schoonmaken van een koelsysteem is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheid van uw machine. Wij raden het u aan om dat door professionele vaklui uit te late voeren. C&R Group beschikt over de expertise en vakkennis om op de juiste manier uw koelsysteem schoon te maken. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Meer weten over koelsysteem schoonmaken door C&R Group?

Wilt u meer weten over koelsysteem schoonmaken en de mogelijkheden voor de inzet van onze experts? U kunt direct contact met ons opnemen. C&R Group is wereldwijd inzetbaar maar 95% van onze opdrachtgevers zit in Nederland. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat door specifieke trainingen en cursussen in staat is goed en veilig werk af te leveren. Veiligheid, milieu en hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en wij werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP.