Spinnen kunnen een hoop overlast veroorzaken. Naast de spinnenwebben die zij maken laten zij ook veel spinnenvuil achter, wat lastig schoon te maken is. Dit geeft uw pand geen representatieve uitstraling. C&R Group maakt gebruik van een efficiënte anti-spin behandeling waarmee wij de spinnen weg houden van uw ramen, kozijnen en camerasystemen.

Voordelen

– Weren van spinnen en insecten
– De behandeling is niet giftig voor mens, plant en dier
– Representatieve uitstraling van uw pand
– Milieuvriendelijke oplossing

Het anti-spin middel is tot 6 maanden werkzaam, afhankelijk van de weersinvloeden en de aanwezige spinnen- of insectenpopulaties. Door de plaatsen waar de insecten zich ophouden tweemaal per jaar te behandelen zal de overlast tot een minimum beperkt worden en blijven.

Voorkom spinnenoverlast met een abonnement

Wanneer u bij ons een abonnement afsluit komen wij tweemaal per jaar bij u langs om u pand met de anti-spin te behandelen. Bij een abonnement geven wij u doorlopende garantie en 10% prijsvoordeel ten opzichte van een losse behandeling.

Preventief behandelen

Preventief spuiten tegen spinnen bespaart u de vervelende klus de spinnen en hun uitwerpselen te verwijderen. De anti-spin behandeling kunt u het beste laten uitvoeren voordat het spinnenseizoen in april/mei begint. In het naseizoen (vanaf augustus) is het de beste tijd voor de tweede behandeling, zodat spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken.

[huge_it_slider id=”23″]

[expand title=”Vraag offerte aan” tag=”h3″ targtag=”strong” trigclass=”noarrow”]
[ninja_forms id=5]
[/expand]