airco reinigenBent u op zoek naar een expert voor airco reinigen? Word het weer tijd voor het onderzoeken en reinigen van uw airco zodat bacteriën en bacillen geen kans meer hebben? Zoekt u dan niet verder. Cleaning Renovatie is dé expert waar u naar op zoek bent voor professioneel airco reinigen. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en weten wij als geen ander wat wij voor uw airconditioning kunnen betekenen. Wij beschikken over een groot, deskundig en gemotiveerd team dat graag voor u klaar staat om uw airco op de juiste manier te onderzoeken en te reinigen. Wij zijn een modern bedrijf dat met de nieuwste technieken en volgens de juiste richtlijnen uw airco onderzoekt en reinigt. Bij ons staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel en al onze medewerkers beschikken over de juiste VCA papieren. Voor het inplannen van een airco reinigen bent u bij Cleaning Renovatie aan het juiste adres.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​[wpforms id=”1327″]

Technisch airco reinigen, renovatie en meer

Heeft u een airco in uw pand en wilt u deze laten reinigen? Een airco reinigen kunt u het beste overlaten aan de vakman. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Het technisch reinigen van airconditioningsapparatuur, inductieunits, fancoilunits en luchtgordijnen behoort tot het vakgebied van C&R Group. Een schone airco is heel belangrijk voor en gezond leefklimaat. Het is een feit dat airco’s snel vervuild raken omdat er constant lucht circuleert door de verschillende componenten. Als u deze lucht vaak inademt omdat u er woont of werkt dan heeft dat uiteindelijk een negatieve invloed op de gezondheid. Regelmatig uw airco reinigen is dan ook geen overbodige luxe. Er zal minder ziekteverzuim zijn en ook het energieverbruik zal minder worden als u uw airco goed laat onderhouden. Kortom, regelmatige technische reiniging heeft voordelen zoals:

Het is verstandig om uw airco periodiek te laten reinigen. Wij brengen een sticker aan op de installatie met daarop de laatste reinigingsdatum en wij komen daarna op gezette tijden langs om uw airco te reinigen. U hoeft nergens aan te denken, dat doen wij voor u!

Airco reinigen door ervaren monteurs

Wij zijn een modern bedrijf dat werkt met de modernste technieken en dat 30 ervaren monteurs in dienst heeft. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij een betrouwbaar en deskundig bedrijf zijn dat werkt volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Ons personeel is door specifieke cursussen en trainingen in staat om goed en veilig werk af te leveren. Wij zijn in de meest uiteenlopende branches werkzaam; van productiebedrijven en scheepvaart tot slagerijen en sportverenigingen. Het is mogelijk om referenties op te vragen. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op deze website. Hier vindt u een overzicht van de vele reinigingswerkzaamheden die wij uit kunnen voeren. Wij doen (technische) reiniging, renovatie en coaten, keuken en afzuiging en nog veel meer. Ook kunt u een aantal van onze voorbeeldprojecten bekijken. C&R Group kan u in heel Nederland van dienst zijn. Onze monteurs en partnerbedrijven zijn tactisch verspreid over heel Nederland zodat wij snel ter plaatse zijn als er een spoedklus is. Wij zijn zelfs wereldwijd inzetbaar.

Dag en nacht bereikbaar

Wij begrijpen als geen ander dat u bij storingen en calamiteiten zo snel mogelijk een oplossing wilt. Daarom is C&R Group dag en nacht bereikbaar. U kunt contact opnemen met onze 24 uur service desk als er haast geboden is. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. U kunt met al uw reinigingsklussen kunt u bij ons terecht. Onze ervaren en goed opgeleide monteurs kunnen elke opdracht snel, veilig en vakkundig afhandelen. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wij zijn flexibel en spelen graag in op de wensen van onze klanten. Als het niet mogelijk is dat wij uw airco reinigen tijdens de gebruikelijke werktijden uitvoeren dan bestaat de mogelijkheid om dit ’s nachts of in het weekend uit te laten voeren. Wij spelen creatief en flexibel in op uw wensen, zorgen voor een perfecte uitvoering van de opdracht en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Offerte aanvragen

Bij C&R Group staan veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel. Wij zijn dé specialist op het gebied van airco reinigen en weten welke methode voor uw airco installatie het meest geschikt is. Vanaf het kleinste systeem tot airco installaties met meerder koelmachines op verschillende locaties kunnen wij een professionele reiniging uitvoeren. Een goede airco reiniging is essentieel voor een optimale prestatie van uw airco.  Zonder correcte reiniging is uw airco systeem een bron van schimmels, bacteriën en andere ziekteverwekkers. Het is verstandig om ervoor te zorgen dat uw airco ‘zomerklaar’ is want tijdens de warme maanden wordt er veel van uw airco gevraagd. Als u het onderhoud aan ons overlaat weet u zeker dat uw airco niet uit zal vallen in de periode dat u deze het hardst nodig heeft. Met een schone airco bespaart u hoge energiekosten. Natuurlijk wilt u weten wat airco reinigen u gaat kosten. Wij werken volkomen transparant en als u een offerte aanvraag weet u precies waar u aan toe bent. De relatie met onze opdrachtgevers is gebaseerd op respect en vertrouwen. Ook met reiniging van uw airconditioning gaan onze ervaren experts graag aan de slag. Wilt u meer weten over airco reinigen of over onze andere diensten die wij aanbieden? U kunt op elk moment van de dag contact met ons opnemen, onze medewerkers staan uw graag te woord. Onze communicatielijnen zijn kort en snel zodat we snel kunnen schakelen. Kies voor de ervaring en deskundigheid van C&R Group te Wijk en Aalburg.