airconditioning reinigenAirconditioning reinigen nodig? Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in airconditioning reinigen? Dan bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Beschikt uw bedrijf over een airconditioning systeem of meerdere systemen en is het tijd om de nodige renovatie en reinigingswerkzaamheden uit te voeren? Wacht dan niet langer en benader C&R Cleaning en Renovatie in Wijk en Aalburg. Wij zijn al jaren het adres waar u naar op zoek bent om het periodieke onderhoud door uit te laten voeren. Wij zijn een dynamisch en modern bedrijf dat u goed van dienst kan zijn. In de laatste jaren zijn wij flink uitgebreid en hebben wij 25 ervaren werknemers in dienst. Bent u benieuwd welke werkzaamheden wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

[wpforms id=”1327″]

Airconditioning reinigen kent vele voordelen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een airconditioning reinigen kan? Bent u op zoek naar een expert die periodiek bij u langs komt om uw airconditioning te reinigen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group. Wij beschikken over een groot team van deskundige en gemotiveerde medewerkers die graag de handen ineen slaan om uw airconditioning professioneel te reinigen. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met 30 monteurs. Wij zijn groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Wij begrijpen als geen ander dat het erg belangrijk is dat uw airconditioning naar behoren functioneert. Merkt u dat uw airconditioning kuren heeft of ruikt u vieze luchtjes? Wij raden het u aan om direct contact op te nemen met de specialisten van C&R Group. Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in voor airconditioning reinigen.

Airconditioning reinigen met C&R Cleaning en Renovatie

C&R Group is wereldwijd inzetbaar. 95% van onze opdrachtgevers is gevestigd in Nederland maar wij komen graag naar u toe in het buitenland. Wij hebben veiligheid, milieu en hygiëne hoog in ons vaandel staan.  Als modern bedrijf bedienen we ons van de modernste technieken waarmee me een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. C&R Group is een modern bedrijf dat met de nieuwste technieken uw airconditioning schoon kan maken. Bij ons staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel en dat merkt u aan onze duidelijke communicatie en professionele werkhouding.

Meer weten over airconditioning reinigen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van onze veelzijdige diensten? U kunt te allen tijde vrijblijvend een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en kunt u ons telefonisch bereiken. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en wij werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat door specifieke trainingen en cursussen in staat is goed en veilig werk af te leveren. Onze monteurs zitten tactisch verspreid door heel Nederland waardoor wij onze diensten voor scherpe tarieven aan kunnen bieden.